Zomerconcert Fanfare St. Caecilia op Camping Bosbad Hoeven

Print Friendly, PDF & Email

Op zondag 1 juli a.s. verzorgt Fanfare St. Caecilia uit Hoeven een zomers concert op een zomerse locatie! Op het hartje van de camping van Molecaten Park Bosbad Hoeven zal de fanfare vanaf 11.00u een muzikaal programma ten gehore brengen.

Het concert wordt geopend door leerlingenorkest ‘Happy Notes’, onder muzikale leiding van Lydia van Meer. Na een aantal swingende nummers van de Happy Notes is het podium voor het grote orkest van Fanfare St. Caecilia, o.l.v. dirigent Caspar Versluis en samen met een aantal gastartiesten. Naast concertwerken van de fanfare zijn namelijk ook zangeres Stéphanie Scheepens en toetsenist en zanger Co Vergouwen aanwezig voor een extra afwisselende en muzikale invulling! Bekende nummers staan op het programma, waaronder ‘Mag ik dan bij jou’, ‘Let it go’ en ‘Why tell me why’. Daarnaast komen ook instrumentale muziekstukken in zomerse sferen voorbij, zoals ‘Trumpet Fiësta’, ‘O Vitinho’ en ‘Fiësta En El Pueblo’. Kortom: een afwisselend en zomers programma!

Ook zo’n zin in een middagje puur zomervakantiegevoel? Kom naar dit zomerse concert op de gezelligste locatie van Hoeven! De locatie van het concert is de camping van Molecaten Park Bosbad Hoeven. Het concert begint om 11.00u en is vrij toegankelijk voor publiek.