Uitwisselingsconcert Fanfare St. Caecilia Hoeven op 13 april

maart 26, 2019 Annika Ketelaar-van Berkel No comments exist

Op zaterdagavond 13 april vindt er in dorpshuis Het Kompas in Hoeven een uitwisselingsconcert plaats. Voor Fanfare St. Caecilia Hoeven is het een thuisconcert en het gastorkest is Fanfare OKK (Oefening Kweekt Kennis) uit Zevenbergschen Hoek.

Om 20.00u zal Fanfare OKK, onder leiding van Dominique Capello, het spits afbijten. Dit orkest laat een afwisselend en vooral internationaal programma horen, met muziekstukken als ‘Spanish Dance’, ‘Het kalief van Bagdad’, ‘Kraftwerk’ en ‘Mars de Medici’. Vervolgens is het de beurt aan Fanfare St. Caecilia Hoeven, onder muzikale leiding van dirigent Caspar Versluis. Er staat een aantal pittige stukken op het programma, waaronder een medley uit de musical ‘Elisabeth’ en de concertstukken ‘Via Aurelia’ en ‘Concordia’. Ook is er een solostuk voor bugel: ‘Aranjuez con tu amor’, gespeeld door soliste Lydia van Meer.

Het belooft een gezellige en muzikale avond te worden die u zeker niet mag missen! Iedereen die wil komen luisteren is van harte welkom vanaf 19.45u en de entree is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *