Dank aan alle 26 (!) muziekanten van St.Caecilia die meegedaan hebben met de Taptoe van 4 mei.

Ook dank aan het Oranjecomité. De Taptoe was te horen in het dorp en er was een waardige herdenking bij het monument. Dank aan allen die dit mogelijk maakten.

Even die taptoes bekijken? Zie HIER!  Nog even dit: In totaal waren er 32 muziekanten van St.Caecilia en Tofkapelluke samen, die op 25 plaatsen de taptoe hebben verzorgd. Dus ook hartelijk dank aan Tofkapelluke!

_______________________________________________________________________

Even tussendoor: St. Caecilia quiz

Lastig genoeg, al dat afstand houden, teleurstellingen dat optredens en repetities afgelast zijn. En nu ook de paastijd binnen blijven en geen bezoek mogen hebben, pfffffff ….. Maar, goed nieuws: We hebben een quiz gemaakt. Meteen even doen en de oplossing inzenden. Deze quiz staat hier op de welkom-pagina, omdat iedereen mee mag doen, niet alleen de leden. Er zijn twee varianten: een voor volwassenen (16 jaar en ouder) en een voor de jeugd (15 jaar of jonger). Veel plezier

De officiële St Caecilia quiz volwassenen    De officiële St. Caecilia quiz jeugd

Ere zijn maar liefst drie inzendingen geweest. Goed nieuws, ze horen alle nog bij de ‘eerste drie’. Je kunt nog even meedoen! Eind mei sluiten we de inzending.

_______________________________________________________________________

(25-02-2020) De fanfare en de Drum & Mallet korps hebben tijdenw de carnavalsoptocht in Peejenland weer meegelopen en de muziek verzorgt tijdens de optocht. Het was een mooie optocht en ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we het de hele optocht droog gehad. 

 

 

(23-02-2020) De HappyNotes hebben tijdens de carnavalsmis in de kerk een goed optreden gegeven. Ze speelden onder andere het bekende liedje ‘Hallo Allemaal’.