_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor de leden: Zie pagina “Bestuursbabbel”

Ontzettend jammer, maar met de complete ‘lockdown’ in Nederland vanaf 15 dec om 00.01 uur tot 19 januari, is er geen fysiek bijeenkomen mogelijk van St.Caecilia. Het Kompas heeft al laten weten de deuren te sluiten. Dus geen repetities, opnames, lessen, optreden etc. 

          Dat betekent dat de “Muzikale Kerstgroet” van Fanfare en Happy Notes nu niet op de geplande manier door gaat. De opnames zouden in de avond van 15 december plaatsvinden; dat kan dus niet meer. Iets online te doen? We denken er over na.

          Ook zal de “Frisse Start van 2021” van Drum- en Malletkorps uitgesteld worden tot een nadere datum. De generale repetitie zou op 14 december plaatsvinden, tijdens de speech van premier Marc Rutte. Het getuigde van goede smaak dat die generale repetitie niet eens door ging, op grond van het inmiddels uitgelekte nieuws in de loop van de dag.

          Intussen zijn zowel FAN als DMK aan het nadenken hoe we de draad weer oppakken na 19 januari. De afgelaste optredens worden op enig moment ingelost door nog nader te bezien.

          Intussen draaien voor iedereen kosten door, maar blijven inkomsten achter. Nee, we gaan geen dramatisch verhaal laten horen, maar het is goed dat u weet dat St.Caecilia het jaar 2020 zwaar ‘in de min’ zal afsluiten. Daarom is er een gelegenheid een vrijwillige bijdrage te storten. U kan dat rechtstreeks doen met de QR-code of door gebruik te maken van onderstaande link.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=CI_qdk gvQmOfLrMjD4zlFw

De KNMO bevestigde dit nog eens met een brief aan alle muziekverenigingen:
Maatregelen 15 december 2020 – update

______________________________________________________________________
Heb jij een idee wat we  kunnen doen in corona tijd? Vul dan aub deze enquête in : Corona idee 

______________________________________________________________________

Dank aan alle 26 (!) muziekanten van St.Caecilia die meegedaan hebben met de Taptoe van 4 mei.

Ook dank aan het Oranjecomité. De Taptoe was te horen in het dorp en er was een waardige herdenking bij het monument. Dank aan allen die dit mogelijk maakten.

Even die taptoes bekijken? Zie HIER!  Nog even dit: In totaal waren er 32 muziekanten van St.Caecilia en Tofkapelluke samen, die op 25 plaatsen de taptoe hebben verzorgd. Dus ook hartelijk dank aan Tofkapelluke!

_______________________________________________________________________

(25-02-2020) De fanfare en de Drum & Mallet korps hebben tijdenw de carnavalsoptocht in Peejenland weer meegelopen en de muziek verzorgt tijdens de optocht. Het was een mooie optocht en ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we het de hele optocht droog gehad. 

 

 

(23-02-2020) De HappyNotes hebben tijdens de carnavalsmis in de kerk een goed optreden gegeven. Ze speelden onder andere het bekende liedje ‘Hallo Allemaal’.