Voor u naar de ledenpagina kunt gaan moet u eerst inloggen.

Door naar de ledenpagina te gaan komt u op een scherm waar u muziek kunt downloaden, het smoelenboek kunt zien of de galerij kunt bekijken.

Hier kunt u klikken op de locatie waar u moet zijn.

Door op uw instrumentengroep te klikken komt u bij de partituren. GRAAG ALLEEN IN DE GROEPEN KOMEN WAAR U HOORT TE ZIJN.

Door op een bepaald muziekstuk te klikken open je een PDF waar je het partituur kunt downloaden of uitprinten.

Dit is het PDF-scherm. Rechts hiervan kunt u deze downloaden of printen. We raden aan om een mapje te maken en daar je eigen muziekstukken op te slaan want wanneer iedereen de partijen heeft worden ze verwijderd van de website om zo de website snel te houden.

Snap u het nu nog steeds niet? Geen paniek! U kunt altijd contact zoeken met Tess Schouw voor vragen over de website, dit hoeft niet alleen te gaan over het downloaden van partituren. Andere opmerkingen of vragen zijn altijd welkom. 📱Whatsapp: 0623443120 ✉️Email: thj.schouw.tessa@gmail.com