Bestuursbabbel nr 2, 15 maart  2021

– Nieuwe dirigent DMK
Sinds 1 maart is het officieel een feit. Het drum- en malletkorps heeft een nieuwe dirigent.
Helaas laten de beperkingen het nog niet toe om een echte start te maken. Net zoals dat de laatste repetitie van Wil niet door kon gaan. Op een later moment staan we daar op een gepaste manier nog bij stil. Inmiddels zijn we samen met Djuri gestart met de voorbereidingen, zodat we direct kunnen starten zodra we weer mogen!
Uiteraard kennen velen van jullie hem al, maar in de bijlage stelt Djuri zich nog een keer aan jullie voor.

Bijlage: Even_voorstellen_….._Djuri

– Tussenstand Sponsorkliks
December 2020: € 11,79
Januari 2021: €15,77
Februari 2021: € 6,-

Bestel uw online aankopen dus via de Sponsorkliks pagina van St. Caecilia . Alle kleine beetjes helpen.

Voor actuele informatie verwijs ik naar de website www.muziekvereniginghoeven.nl, dus houdt deze goed in de gaten.

Met vriendelijke groet,
Karin van der Klein