Print Friendly and PDF

Wanneer: 27 april

Wie: Fanfare

Waar:

Vanaf 06:30u gaat er een groepje fanfareleden door Hoeven heen om de reveille te blazen.

Optocht versierde fietsen

Wanneer: 27 april

Wie: DMK/FAN

Waar:

We begeleiden de optocht met versierde fietsen op Koningsdag. Verzamelen om 09.15u bij Het Kompas.

mei 2019

Dodenherdenking

Wanneer: 4 mei,08:00 - 17:00

Wie: DMK/FAN

Waar:

Om 19:00u is er een herdenkingsdienst in de Kapel van Bovendonk met medewerking van o.a. het DMK. Om 19:45u gaan de mensen vanuit de kapel onder begeleiding van de stille trom naar het monument waar om 20:00u de last post wordt geblazen met aansluitend 2 minuten stilte. Na de 2 minuten stilte speelt de fanfare 2 coupletten van het Wilhelmus.

Brabantse Kampioenswedstrijd solisten

Wanneer: 18 mei

Wie:

Waar:

Door de goede resultaten die Marc behaald heeft op het solistenconcours op 16 maart is hij uitgenodigd om deel te nemen aan de Brabantse Kampioenswedstrijd in Berlicum.

Anjeractie

Wanneer: 19 mei - 25 mei

Wie:

Optreden leerlingen bs Uniek samen met jeugdorkesten St. Caecilia

Wanneer: 23 mei

Wie: Jeugd

Waar: Bovenstraat 18

De avond begint om 18:45u in Het Kompas. De leerlingen van groep 4, 5 en 6 van bs Uniek laten op deze avond horen wat ze hebben geleerd. Ze maken kennis met de muziekvereniging St. Caecila door o.a. de optredens van Happy Notes en Jeugd Ensemble Slagwerk. Groep 6 gaat ook nog samenspelen met de jeugdorkesten Happy Notes en JES. Ouders, vrienden , iedereen is welkom om te komen luisteren.

juni 2019

Afsluiting Muziek Express

Wanneer: 14 juni

Wie: Jeugd

Optreden tijdens avondwandel-4-daagse Etten-Leur

Wanneer: 20 juni

Wie: DMK / JES

Waar:

Om 18:30 u verzamelen bij parkeerplaats Nieuwe Nobelaer waar we door de verkeersregelaars om 18:45u worden opgehaald om de deelnemers op het laatste stuk van de avondwandel-4-daagse muzikaal te begeleiden.

Optreden bij avondwandel-4-daagse Hoeven

Wanneer: 21 juni

Wie: Fanfare

Waar:

Tijdens de laatste wandel dag van de avondwandel-4-daagse worden de deelnemers muzikaal ingehaald en geven we een leuk concert bij de Parrestee.

juli 2019

Laatste repetities voor zomervakantie