Print Friendly and PDF

Wanneer: 16 maart

Wie: DMK

Waar:

Marc Jongenelen gaat deelnemen aan het solistenconcours in Berlicum. Hij komt uit in de 1e divisie.

Voorspeelochtend

Wanneer: 17 maart

Jaarvergadering

Wanneer: 22 maart,19:30 - 21:30

Wie:

Waar:

Aanvang Algemene Ledenvergadering St. Caecilia om 19:30u in zaal 9 van Het Kompas

april 2019

Halderbergse Jeugdmuziekdag

Wanneer: 7 april

Wie: Jeugd

Waar: Bovenstraat 18

Zowel jeugd als volwassen leerlingen van de muziekverenigingen uit Oudenbosch, Stampersgat, Oud-Gastel en Hoeven doen mee. Om 10:00u wordt iedereen in Het Kompas verwacht, waarna de muziek wordt uitgedeeld en het repeteren kan beginnen. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd (kstn €5,-) en om 15:30u wordt de dag afgesloten met een concert. Iedereen is welkom om te komen luisteren.

Uitwisselingsconcert met OKK uit Zevenbergschen Hoek

Wanneer: 13 april

Wie: Fanfare

Waar: Bovenstraat 18

Het concert vindt plaats in Het Kompas in Hoeven en begint om 20.00u. Zowel fanfare OKK  als fanfare St. Caecilia zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het belooft een gezellige en muzikale avond te worden die u zeker niet mag missen. Iedereen die wil komen luisteren is van harte welkom. Vanaf 19.45u is de zaal open en de entree is gratis.

Koningsdag – Reveille

Wanneer: 27 april

Wie: Fanfare

Waar:

Vanaf 06:30u gaat er een groepje fanfareleden door Hoeven heen om de reveille te blazen.

Optocht versierde fietsen

Wanneer: 27 april

Waar:

We begeleiden de optocht met versierde fietsen op Koningsdag. Verzamelen om 09.15u bij Het Kompas.

mei 2019

Dodenherdenking

Wanneer: 4 mei,08:00 - 17:00

Waar:

Om 19:00u is er een herdenkingsdienst in de Kapel van Bovendonk met medewerking van o.a. het DMK. Om 19:45u gaan de mensen vanuit de kapel onder begeleiding van de stille trom naar het monument waar om 20:00u de last post wordt geblazen met aansluitend 2 minuten stilte. Na de 2 minuten stilte speelt de fanfare 2 coupletten van het Wilhelmus.

Brabantse Kampioenswedstrijd solisten

Wanneer: 18 mei

Wie:

Waar:

Door de goede resultaten die Marc behaald heeft op het solistenconcours op 16 maart is hij uitgenodigd om deel te nemen aan de Brabantse Kampioenswedstrijd in Berlicum.

+ Exporteer Evenementen