Zondag 11 juli: Concert Bovendonk.
Eind van de ochtend willen we op deze dag een concertje houden met zowel de Fanfare als het Drum-en Malletkorps buiten bij Bovendonk. We zijn dit nog aan het uitwerken om dit corona-proof te organiseren.

Laatste repetitie voor de vakantie: dinsdag 20 juli.
Vanwege de basisschool-musical zal deze repetitie van de fanfare plaatsvinden in de bibliotheek.

Bloemencorso: 5 en/of 6 september.
Het Bloemencorso in Zundert dit jaar gaat door! Geef je alsjeblieft op om te helpen via secretaris@muziekvereniginghoeven.nl. We hebben het nodig! Deze oproep geldt ook voor partners, vrienden, ouders, en alle anderen die de vereniging een warm hart toedragen. Deze actie valt onder het cafetariamodel.

Algemene leden vergadering: Vrijdagavond 24 september.
Deze bijeenkomst zal in het Kompas plaatsvinden, hopelijk met een aansluitende borrel en het feestelijk huldigen van de jubilarissen. Meer hierover later.