Voorjaarskermis Hoeven tijdens Hemelvaartweekend

Muziekvereniging St. Caecilia Hoeven organiseert in het komende Hemelvaartsweekeinde weer de traditionele voorjaarskermis. De kermis staat van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei 2017 op het kerkplein en in de St. Janstraat in Hoeven. In dit weekeinde worden ook de jaarlijkse en drukbezochte Fietsvierdaagse en braderie georganiseerd in de dorpskern. Deze activiteiten trekken ieder jaar weer duizenden bezoekers vanuit Hoeven en ver daarbuiten.

De sfeervolle voorjaarskermis is voor jong en oud en er kan worden genoten van de botsauto’s, grijpautomaten, een draaimolen, een boksbal, een snoepkraam en een oliebollenkraam. De kermis is van 25 t/m 28 mei geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur en is ten bate van het uniformen- en instrumentenfonds van de Hoevense muziekvereniging. Kom dus zeker een kijkje nemen tijdens het gezellige en feestelijke weekend in Hoeven!

Voorjaarskermis 2016