Stem vanaf 6 april op St. Caecilia tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2016!

Rabobank-St-Caecilia-Header

Muziekvereniging St. Caecilia doet weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Dit jaar zal de opbrengst ingezet worden om twee activiteiten voor de jeugd financieel te ondersteunen, namelijk de Voorspeelmiddag op 3 april en de Scholen-Doedag op 15 april 2016, beiden in dorpshuis het Kompas.

Alle leden van de Rabobank West Brabant Noord kunnen vanaf 6 april t/m 18 april hun stem bij de Clubkas Campagne van de Rabobank uitbrengen voor onze vereniging. Dus ben je zelf lid van de plaatselijke Rabobank of heb je familie of kennissen die lid zijn? Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk gestemd wordt op St. Caecilia!

Vorig jaar mochten we dankzij jullie een mooi bedrag ontvangen als bijdrage voor de feestelijke viering van ons 110-jarig jubileum! Wij hopen ook dit jaar op jullie steun om fantastische evenementen voor onze jeugd te kunnen blijven organiseren!

Klik hier voor meer informatie en om je stem uit te brengen!

Alvast bedankt voor jullie steun!