Concerten Fanfare maart 2018

Hoewel 2018 nog maar 3 maanden oud is heeft onze fanfare al 2 schitterende concerten mogen geven.

Op 21 januari waren we te gast in Klundert waar we samen met het Symfonisch ruimteorkest een concert hebben verzorgd. De omgebouwde kerk van Klundert waarin de concertzaal cultureel centrum is gevestigd, bleek een geweldige locatie. Ook de klanken van beide orkesten kwamen goed tot z'n recht. Wij en we hopen ook de toeschouwers hebben genoten. Voor meer foto's kijk op onze website.

Ons 2e concert was op 24 maart in Heikant, vlak bij Hulst. Hier waren we samen het de harmonie uit Koewacht en de fanfare uit Heikant aanwezig. We zijn met de bus vanuit Hoeven vertrokken en hebben een heerlijke, gezellige en muzikale avond gehad. Het is heerlijk om voor zo'n volle zaal te spelen en naar elkaars muziek te luisteren.